Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda düşmek

Rüyada balkonda düşmek

Rüyada balkonda düşmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkonda düşmek gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada balkondan aşağı düşmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada evin balkonundan düşmek zamanının boşa gideceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda düşmek yakında hedefine ulaşacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşmek ve ölmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkon düşmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments