Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşmek

Rüyada balkondan düşmek

Rüyada balkondan düşmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarını çözeceğine, refah düzeyinin artacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada başkasının balkondan düşmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada evin balkonundan düşmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek sorunlarının da çözüleceğine, başarıların artacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek balkondan düşmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada balkonda düşmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, düzeninin yıkılmayacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments