Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsten el sallamak

Rüyada otobüsten el sallamak

Rüyada otobüsten el sallamak bankadaki hesabının kabaracağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, yönetici makamına geleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada otobüsten el sallamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada otobüse el sallamak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsten el sallamak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada el sallamak kötü kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin el salladığını görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada başbakana el sallamak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada elinde mendil sallamak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el salladığını görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine el sallamak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, bereketin ve verimin geleceğine, hayaller kurulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments