Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu balkondan düşürmek

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak verilen emeğin boşa gideceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments