Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada kızının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, her zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kocasının balkondan düştüğünü görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok iyi işler yapılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada balkondan bebek düşürmek kazancının günden güne azalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşüp ölmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşeni görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Irem

Ruyada kızmin yere düştün ve yüzünde kan gelmedsi birde o kan yok olması

Şükür

Allah razı olsun bu yorumu yapanlardan. Öyle korktum ki kızımı balkondan düştüğünü görünce. En azından yorumları okuyunca biraz ferahladım.