Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen kadın görmek

Rüyada balkondan düşen kadın görmek

Rüyada balkondan düşen kadın görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, ölümcül hastalıklara işaret, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerini boşvereceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen kadın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Rüyada balkondan düşen kadın görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşeni tutmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkon düştüğünü görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin balkondan düşmesini görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, geçim derdi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, insan sevindireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments