Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun balkondan düşmek

Rüyada çocuğun balkondan düşmek

Rüyada çocuğun balkondan düşmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada çocuğunun balkondan düşmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak makbul olan mallar edineceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin balkonundan düşmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada başkasının balkondan düşmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan yere düşmek çocuklar gibi mutlu olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada balkondan aşağı düşmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek balkondan düşmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments