Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen bebek görmek

Rüyada balkondan düşen bebek görmek

Rüyada balkondan düşen bebek görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sarsılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, gelirinin daimi olacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebek gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Rüyada balkondan bebek düşürmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, dik durmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak kafa dinleyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments