Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada balkondan bebek düşürmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşeni görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments