Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin balkondan düşmesini görmek

Rüyada birinin balkondan düşmesini görmek

Rüyada birinin balkondan düşmesini görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çok eğleneceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin balkondan düşmesini gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak kötülerin uzaklaştırılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin balkondan düştüğünü görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments