Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen birini tutmak

Rüyada balkondan düşen birini tutmak

Rüyada balkondan düşen birini tutmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, harcama gücünün artacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada babasının balkondan düştüğünü görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments