Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşeni tutmak

Rüyada balkondan düşeni tutmak

Rüyada balkondan düşeni tutmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşeni tutmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, borçların sonlandırılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments