Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek

Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek

Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada balkondan birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kızının balkondan düştüğünü görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments