Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini balkondan düşerken görmek

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, bazen umutlarını yitireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hak yolundan ayrılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalettir.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşeceğini görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, dünya mallarının çoğalacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak mutluluk ve saadete, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments