Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, karlı işler yapacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Rüyada balkondan birinin düştüğünü görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek büyük atılımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek yeni bir eve taşınılacağına, huzurunun bozulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen birini görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, karısının çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments