Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan atlayan birini görmek

Rüyada balkondan atlayan birini görmek

Rüyada balkondan atlayan birini görmek eşe dosta yardım edileceğine, hasretlerin biteceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına inanılır.

Rüyada balkondan atlayan birini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada balkondan atlayan birini görmek bir yandan cenaze olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada birini balkondan atlarken görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan atlayamamak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada balkonda çamaşır toplamak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Rüyada balkonsuz ev görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek balkondan düşmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sorunların çabucak halledileceğine inanılır.

Rüyada birinin balkondan düşmesini görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments