Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonsuz ev görmek

Rüyada balkonsuz ev görmek

Rüyada balkonsuz ev görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada balkonsuz ev gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ev balkonu görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek zorluğa düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, iş ve mekan değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonlu ev almak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada balkonsuz ev görmek darlanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve balkondan girmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev ve balkon görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan eve girmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments