Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini balkondan atlarken görmek

Rüyada birini balkondan atlarken görmek

Rüyada birini balkondan atlarken görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada birini balkondan atlarken gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada balkondan atlayan birini görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada birini balkondan atlarken görmek sorunların yakında son bulacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan atlayamamak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kişinin içinin daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin balkonundan atlamak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkonda saksı görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, tatsız durumların yaşanacağına inanılır.

Rüyada balkonda odun görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek maddi açıdan ferahlamaya, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments