Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan atlayamamak

Rüyada balkondan atlayamamak

Rüyada balkondan atlayamamak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bir bebek sahibi olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan atlayamamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada balkondan atlayan birini görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Rüyada birini balkondan atlarken görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan atlayamamak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda oturan birini görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda halı yıkamak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini balkonda görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments