Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan atlamaya kalkmak

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak hayırlı bazı adımlar atacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Rüyada balkondan atlamaya kalkmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada atla şaha kalkmak ona yardımcı olacağına, başının ağrıyacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada masadan kalkmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalyeden kalkmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada düştüğü yerden kalkmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düştükten sonra kalkmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ağlayarak kalkmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments