Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağıya inmek

Rüyada yokuş aşağıya inmek

Rüyada yokuş aşağıya inmek kötü günler yaşayacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ayrılık yaşanacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yokuş aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, paraya ve mala kavuşacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağı inmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek kazancın günden güne artacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek ondan faydalanacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments