Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş aşağı hızla inmek

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok kötü hissedileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, gelirinin garanti olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına yorulur.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden hızla inmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, gelir elde edeceğine, kişinin esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada merdivenleri hızla inmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızla merdiven inmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada asansörden hızla inmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızla merdivenden inmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments