Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda sigara içmek

Rüyada balkonda sigara içmek

Rüyada balkonda sigara içmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yanlış kararlar vereceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kişinin şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda sigara içmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmanız olumlu geri dönüşler alınmasına neden olabilir.

Rüyada balkonda sigara içmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada balkonda çay içmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık sigara içmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sevilen bir kişi olunacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada babasının yanında sigara içmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iki sigara içmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarma sigara içmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabada sigara içmek aç kalacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments