Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa tutunmak

Rüyada toprağa tutunmak

Rüyada toprağa tutunmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa tutunmak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Rüyada toprağa tutunmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, isteklerinin erteleneceğine, günahların af olacağına delalettir.

Rüyada bir yere tutunmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde ipe tutunmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç köküne tutunmak emeklerinin karşılığını alacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yüksekte tutunmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yapılan ahlaksız davranışlara yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumda tutunmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments