Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona çamaşır sermek

Rüyada balkona çamaşır sermek

Rüyada balkona çamaşır sermek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Rüyada balkona çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada balkonda çamaşır sermek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkona çamaşır sermek ün ve itibar sahibi olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkona halı sermek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına delalettir.

Rüyada kirli çamaşır sermek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ıslak çamaşır sermek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Rüyada siyah çamaşır sermek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz çamaşır sermek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi açıdan rahata erileceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments