Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çamaşır sermek

Rüyada siyah çamaşır sermek

Rüyada siyah çamaşır sermek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, insanlar tarafından sevileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yüzlerin asılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, anne babaya müjde verileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet eder.

Rüyada siyah çamaşır sermek gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada siyah çamaşır sermek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, evlat sahibi olunacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yaş çamaşır sermek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet eder.

Rüyada damda çamaşır sermek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz çamaşır sermek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak çamaşır sermek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine inanılır.

Rüyada balkona çamaşır sermek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çamaşır sermek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments