Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çamaşır sermek

Rüyada kirli çamaşır sermek

Rüyada kirli çamaşır sermek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, rahat edileceğine, her zaman çok üzgün olacağına işarettir.

Rüyada kirli çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada kirli çamaşır sermek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada temiz çamaşır sermek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına yorulur.

Rüyada siyah çamaşır sermek anne baba hayır dualarının alınacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır sermek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada damda çamaşır sermek işinden ve ekmeğinden olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada yıkanmış çamaşır sermek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır sermek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments