Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz çamaşır sermek

Rüyada temiz çamaşır sermek

Rüyada temiz çamaşır sermek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Rüyada temiz çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Rüyada temiz çamaşır sermek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz halı sermek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada balkonda çamaşır sermek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çamaşır sermek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada balkona çamaşır sermek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah çamaşır sermek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Rüyada damda çamaşır sermek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış çamaşır sermek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ele geçen kazancın artacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments