Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona halı sermek

Rüyada balkona halı sermek

Rüyada balkona halı sermek eline para geçeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkona halı sermek gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Rüyada balkona halı sermek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret eder.

Rüyada balkonda çamaşır sermek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada balkona çamaşır sermek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada halı sermek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulur.

Rüyada bahçeye halı sermek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada camiye halı sermek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada eve yeşil halı sermek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski halı sermek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments