Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa çamaşır sermek

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, alkış alacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak çamaşır sermek bir takım sorunlar çıkacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır sermek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, mevkie edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş çamaşır sermek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır sermek üstün başarılar alacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulur.

Rüyada balkona çamaşır sermek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Rüyada temiz çamaşır sermek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmış çamaşır sermek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments