Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon direği görmek

Rüyada telefon direği görmek

Rüyada telefon direği görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, evleneceğinize, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon direği gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Rüyada telefon direği görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ev direği görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir direk görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada arabayla direğe çarpmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada direk taşımak ticarete adım atacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye tabir olunur.

Rüyada elektrik direği görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments