Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe bal yedirmek

Rüyada bebeğe bal yedirmek

Rüyada bebeğe bal yedirmek kendisini mutsuz edeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kurulu düzeninin olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe bal yedirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada bebeğe bal yedirmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ayıya bal yedirmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yokluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada petek bal yediğini görmek sıkıntılarından arınacağına, rızkının sonsuz olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada birine bal yedirmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada ayının bal yediğini görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada balkabağı yediğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, afiyette olacağına, yanlış seçimler yapacağına tabir olunur.

Rüyada bal yedirmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, donatacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada petekten bal yediğini görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments