Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bal yediğini görmek

Rüyada başkasının bal yediğini görmek

Rüyada başkasının bal yediğini görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkasının bal yediğini gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada ayının bal yediğini görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine bal yedirmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek sorunların günden güne daha da artacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada petek bal yediğini görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işarettir.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments