Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının bal yediğini görmek

Rüyada ayının bal yediğini görmek

Rüyada ayının bal yediğini görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada ayının bal yediğini gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Rüyada ayının bal yediğini görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek ağız tadından olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin bal yediğini görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye bal yedirmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments