Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina avlamak

Rüyada balina avlamak

Rüyada balina avlamak kazancının günden güne çok artacağına, kişinin şansının artacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, darda kalacağına, kafa dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balina avlamak gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada balina avlamak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın avlamak rahat nefes almaya başlayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Rüyada balık avladığını görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga avlamak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ırmakta balık avlamak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak çok büyük mutluluk yaşayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, yaşamına renk geleceğine delalet eder.

Rüyada keklik avladığını görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada keklik avlamak uzun uzun dalıp gideceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments