Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik avlamak

Rüyada keklik avlamak

Rüyada keklik avlamak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, iş öğreneceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik avlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskılar artıyor olabilir.

Rüyada keklik avlamak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada keklik avladığını görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına inanılır.

Rüyada keklik kuşu görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada keklik beslemek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik yakalamak büyük tartışmalar yaşanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına alamet eder.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalettir.

Rüyada keklik avına gitmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü keklik görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments