Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta balık avlamak

Rüyada ırmakta balık avlamak

Rüyada ırmakta balık avlamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, malını ve canını riske edeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye yorulur.

Rüyada ırmakta balık avlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Rüyada ırmakta balık avlamak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, işlerin açılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elle balık avlamak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada büyük balık avladığını görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde balık avlamak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada denizden balık avlamak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda balık avlamak yüksek moral sahibi olunacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yunus balığı avlamak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, konfor içinde olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin balık avladığını görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments