Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga avlamak

Rüyada karga avlamak

Rüyada karga avlamak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga avlamak gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada karga avlamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak sayılan ve sevilen kimse olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz balık avlamak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yunus balığı avlamak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtlan avlamak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kalkan balığı avlamak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada av avlamak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada keklik avlamak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments