Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık avladığını görmek

Rüyada balık avladığını görmek

Rüyada balık avladığını görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kalbinin küt küt edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hoş olaylar yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada balık avladığını gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Rüyada mızrakla balık avlamak ağız tadının ve moralin bozulacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Rüyada ölü balık avlamak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada denizden balık avlamak başarıların çoğalacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık avladığını görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, iyilik ve hayır bulacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret eder.

Rüyada kalkan balığı avlamak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada suda balık avlamak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalettir.

Rüyada yunus balığı avlamak maddi sıkıntıların biteceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada zıpkınla balık avlamak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments