Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik avladığını görmek

Rüyada keklik avladığını görmek

Rüyada keklik avladığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik avladığını gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Rüyada keklik avladığını görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik avlamak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hastalanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi keklik görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet eder.

Rüyada keklik beslemek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik yumurta görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, mali olarak küçüleceğine rivayet eder.

Rüyada keklik görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan keklik görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Rüyada keklik yavrusu görmek yükünün hafifleyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments