Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklı kolye görmek

Rüyada balıklı kolye görmek

Rüyada balıklı kolye görmek ticaretin büyüyeceğine, sorunlarının azalacağına, canının ve malının garantide olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balıklı kolye gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz onca şey varken, engellere odaklanmanın bir manası olmayabilir.

Rüyada balıklı kolye görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada balık kolyesi görmek dertlerinin günden güne artacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık kolye görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada pembe kolye görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden kolye almak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, daha çok iş yapacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada altın kolye satın almak yeni bir yol tutulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalettir.

Rüyada isimli altın kolye görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments