Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kolye görmek

Rüyada balık kolye görmek

Rüyada balık kolye görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada balık kolye gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada balık kolye görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada balıklı kolye görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık kolyesi görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada uzun kolye takmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yusufçuk kolye görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada değerli bir kolye takmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolyeyi kaybetmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kristal kolye görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments