Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye satın almak

Rüyada altın kolye satın almak

Rüyada altın kolye satın almak imkanlarının genişleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada altın kolye satın almak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada altın kolye satın almak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolye satın almak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada inci kolye satın almak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ilim irfan öğreneceğine işaret eder.

Rüyada altın kolye hediye edildiğini görmek isteklerini yerine getireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yerde altın kolye görmek dinde olgunlaşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Rüyada altın yonca kolye görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada altın kolye takmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye küpe görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments