Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden kolye almak

Rüyada eski sevgiliden kolye almak

Rüyada eski sevgiliden kolye almak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden kolye almak gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Rüyada eski sevgiliden kolye almak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, iyi geçiminin devam edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevgiliden altın kolye almak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden kolye almak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi bir kızla görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak mevki kazanacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments