Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kolye görmek

Rüyada pembe kolye görmek

Rüyada pembe kolye görmek moralinin yerine geleceğine, büyük bir mala sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, maddi olarak büyüyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada pembe kolye gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada pembe kolye görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Rüyada pembe kolye takmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye bulmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada takı kolye görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolye bakmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, anne babaya müjde verileceğine alamet eder.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments