Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kolyesi görmek

Rüyada balık kolyesi görmek

Rüyada balık kolyesi görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işe ve aşa kavuşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada balık kolyesi gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Rüyada balık kolye görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada balıklı kolye görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada balık kolyesi görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada zümrüt kolye görmek bolluğun sürekli olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kolye takmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işarettir.

Rüyada kıtmir kolye görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada değerli kolye takmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kolye bileklik görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, tüm dileklerin tutacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments