Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeçten kaçmak

Rüyada yengeçten kaçmak

Rüyada yengeçten kaçmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada yengeçten kaçmak gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada yengeçten kaçmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yengeçler görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç ve yılan görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada havuzda yengeç görmek parasının ve malının çoğalacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada canlı yengeç görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe inanılır.

Rüyada turuncu yengeç görmek kazancının da eksilmeyeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yengeç kusmak huzurunun yerine geleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yengecin ısırması görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments