Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç toplamak

Rüyada yengeç toplamak

Rüyada yengeç toplamak gelecekte yüzünün güleceğine, kısmetlerin azalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, gücünün azalacağına, günbegün kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada yengeç toplamak gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Rüyada yengeç toplamak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sıkıntıların son bulacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada yengeç eti yemek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada suda yengeç görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada örümcek ve yengeç görmek ruhsal korkularından da arınacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, aksine daha da zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeçten korkmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman yengeç görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, zenginlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada yengeç öldürmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç ve yılan görmek özlemlerini bitireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments