Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt dinlemek

Rüyada ağıt dinlemek

Rüyada ağıt dinlemek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatına adım atılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, örnek insan olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağıt dinlemek gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada ağıt dinlemek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada ağıt yakan kadın görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağıt yakanı görmek gülmeye hasret kalacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağıt yakmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, şan şöhret kazanacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağıt yakıldığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye ağıt yakmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments