Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla balık tutmak

Rüyada arkadaşınla balık tutmak

Rüyada arkadaşınla balık tutmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada arkadaşla balık tutmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşınla balık tutmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde canlı balık tutmak sürekli ağlamaklı olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada yayın balığı tutmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balık tutmak ve temizlemek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada dereden elle balık tutmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments